miércoles, 14 de diciembre de 2011

KIDS

-Quins recursos utilitza Telly per convéncer les noies amb qui vol fer sexe? Amb quina intenció diu paraules carinyoses i parla amb tendresa? Consideres que abusa sexualment d'elles? Per què?
Telly les diu que no els va a fer mal, les diu paraules carinyoses, parla com si de deveres l’intiressase... Diu paraules carinyoses i parla amb tendressa per a que elles confien en ell i accedixquen a fer l’amor. No considere que abuse sexualment d’elles, ja que al final elles són les que pels motius que els ha dit Telly, siguen veritat o mentira, accedixen a fer l’amor.

- Trobes en la pel•lícula alguna relació d'igual a igual i satisfactòria per a ambdúes persones? Com explicaries com són aquestes relacions? En quina mesura et sembla important tenir en compte que l'altra persona de la parella se senti còmoda i a gust amb la relació?
No, ja que la xica no se sent del tot a gust. Aquestes relacions podem explicar-les com que el que mana sobre la xica és Telly. Em pareix tindre en compte a l’altra parella en una relació, ja que en aquestes circumstàncies els dos membres de la parella estan a gust am el que fan i hi ha més amor.

- Parlen de la mateixa manera i dels mateixos temes els nois i les noies de la pel.lícula? Què els preocupa a unes i als altres? Per què et sembla que s'expliquen les seves experiències sexuals? Per demostrar alguna cosa? Per compartir i aprendre?
No parlen ni de la mateixa maner ni dels mateixos temes. Als xics els preocupa fer l’amor amb una xica verge i després oblidar-se d’ella, en canvi les xiques el que volen és una relació de llarg temps amb la parella. Els xics expliquen les seus experiències per demostrar que és el que més ha fet l’amor, en canvi les xiques ho expliquen per aprendre i compartir.

- Els nois i noies de la pel.lícula volen disfrutar i transgredir les normes. Quines normes et sembla que se salten? Creus que trenquen amb les normes sobre el que és ser home i ser dona? Se t'acudeixen altres maneres de disfrutar i viure amb normes diferents a les dominants, però alhora més saludables i satisfactòries?
Doncs tan xics com xiques, es salten normes com el respecte cap a altres persones, es prenen l’amor com un joc, i beuen alcohol fins caure a terra... No diria que les trenquen ja que cada persona té les seues normes i ell fa amb la seua vida el que li done la real gana. Hi ha milers de formes diferents per disfrutar de la vida, com per exemple quedar amb el amics i passar una estona xarrant, tindre novia, ja que sempre es bo tindre al algú al nostre costat, fer algun hobbie...

No hay comentarios:

Publicar un comentario