jueves, 3 de mayo de 2012

HEROIS


Sinopsis:

La pel·licula tracta d'un publicista que ha de arribar prompte a una conferència, però en el camí es troba a una xica que també té una cita amb els seus antics amics.

Durant tot el viatge discuteixen molt però la xica li fa recordar el passat i es donen compte de que es coneixien de quan eren petits. Recorden el primer amor, les aventures que vivien, i tots els bons moments que passaven junts.

Finalment, la xica fa que el publicista es replanteje la vida i a l'última escena es veu com es reencontren tota la colla d'antics amics i pujen a una cabanya que de petits deien que era màgica, i recorden a un membre de la colla que va morir, el germà del publicista.

Personatges:


Cristo: una xica molt lliberal i divertida, que de petita s'enamora de Xavi.

Xavi: un xiquet que de petit es dona compte de que de qui està vertaderament enamorat és de Cristo i no d'una altra xica, ja que Cristo li fa “sentir papallones a la panxa”. Finalment mor en un accident.

Ekaitz: es creu el cap de la colla.

Colo: és el nou de la colla, i en un primer moment no estan molt segurs de que haja sigut un bon fitxatge.

Roth: un xiquet que no li agraden res les baralles que tenen en la colla.

Tècniques:


Herois ha estat la primera pel·lícula rodada a Espanya en format digital amb una càmera Sony F35. Inicialment l'equip tenia la intenció de rodar en pel·lícula convencional, però finalment es va decidir canviar a aquest sistema digital (que els oferia un rang dinàmic molt proper plàsticament al de 35mm) i utilitzar les òptiques Cooke-S4 per donar suavitat a la imatge i contrarestar , així, l'alt contrast lumínic i el rang dinàmic tan alt que hi havia rodant a l'estiu. (informació de Wikipedia)


No hay comentarios:

Publicar un comentario