martes, 29 de noviembre de 2011

COMPETÈNCIA NÚMERO 2

COMPETÈNCIES TRANSVERSALS

M'ha tocat parlar sobre la competència número 2, per tal de posar-nos nota al nostre traball tenint en compte aquesta competència.

2. Competència artística i cultural
Suposa conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament diferents manifestacions culturals i artístiques, utilitzar-les com a font d’enriquiment i gaudi i considerar-les com a part del patrimoni dels pobles. A més, suposa saber crear amb paraules, amb el propi cos, amb tota mena de materials, suports i eines tecnològiques, tant individualment com col·lectiva les representacions i anàlisi de la realitat que facilitin l’actuació de la persona per viure i conviure en societat.

Competència des de les matemàtiques
2. Competència artística i cultural:




  • Consideració del coneixement matemàtic com a contribució al desenrotllament cultural de la humanitat.


  • Reconeixement de les relacions i formes geomètriques per a la comprensió de determinades produccions i manifestacions artístiques.

Puntuacions:
1. He conegut, comprés i apreciat les diferents manifestacions culturals i artístiques, però no he sabut valorar-les críticament.
2. He conegut, comprés, apreciat i valorat críticament les diferents manifestacions culturals i artístiques, però no he sabut utilitzar-les com a font d'enrequiment i gaudi.
3. He conegut, comprés, apreciat i valorat críticament les diferents manifestacions culturals i artístiques, he sabut utilitzar-les com a font d'enrequiment i gaudi, però no he sabut crear el propi cos amb paraules ni utilitzat tota mena de materials, suports i eines tecnològiques.
4. He conegut, comprés, apreciat i valorat críticament les diferents manifestacions culturals i artístiques, he sabut utilitzar-les com a font d'enrequiment i gaudi, també he sabut crear el propi cos amb paraules i utilitzat tota mena de materials, suports i eines tecnològiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario